Haber

Ankara Keçiörengücü-Denizlispor maçının ardından

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında konuk ettiği Altaş Denizlispor’u 2-0 yenen Ankara Keçiörengücü’nde teknik yönetici Taner Taşkın, oyuncularıyla bu dönem hoş işlere imza attıklarını, pek âlâ gittiklerini belirtti.

Taşkın, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında, her maç olduğu üzere bu uğraşın de sıkıntı geçtiğini aktararak, “Geçen hafta iyi oynayarak bir mağlubiyet almıştık. Gerçekten bu lig, zor bir lig. Kolay bir lig değil. Birçok takım, haftalık performanslar sergiliyor. Ama biz genelde şu ana kadar istikrarlı bir mücadele gösterdik.” diye konuştu.

Bugün oyuncu kümesinin istek ve coşkusunun üst düzeyde olduğunu vurgulayan Taşkın, şunları kaydetti:

“Bu çocuklarla birlikte bu sene hoş işlere imza atıyoruz. Şu anda ligde 24 puanla ve averajla 3. sıradayız, bizim ismimize pek yeterli gidiyor. Kalan maçlarda da önemli puanlar toplayabilirsek üst taraflarda kendimize hoş bir durum bulacağız. Bugün attığımızdan tahminen de iki, üç kat fazla durum kaçırdık, rakibe çok fazla da konum vermedik. Hoş bir galibiyet aldık fakat doğal ki önümüzdeki hafta içeride final niteliği taşıyan Samsunspor maçına hazırlanmak zorundayız. Oyuncularıma teşekkür ederim, Denizlispor’a da kalan haftalarda kurtuluş yolunda muvaffakiyetler dilerim.”

Bulak: “Daha yeterli çalışacağız, daha taktikli oynayacağız”

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, iyi bir maç izletemediklerini ancak bunun üstesinden geleceklerini, puanlar da kazanacaklarını belirterek, “Geriden gelmek çok kolay bir hadise değil, değişiklikleri yaparken de çok genç oyuncularla oyuna atılım yapmak o da çok kolay bir hadise değil. Lakin hepsi gelişecek, ortamıza katılan oyuncular da olacak kesinlikle.” diye konuştu.

Ön bölümde çok top tutamadıklarını ve rakibin baskısının da bu nedenle arttığını dile getiren Bulak, “Rakibin iç alanda nasıl oynayacağını biliyorduk, tedbirini de aldık. Teğe bir oyunu âlâ oynayamadık. Bundan sonra alışılmış ki toparlanacağız, daha yeterli çalışacağız, daha taktikli oynayacağız. O bakımdan bu maçı bir kenara bırakıyoruz, önümüzdeki haftanın hazırlığını yapacağız.” tabirlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu