Yaşam

Camdaki Kız 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız 70. fragmanı ne zaman çıkacak?

Sevilen dizi Camdaki Kız’ın yeni bölümü bugün başlıyor. Camdaki Kız canlı izlemek isteyen izleyiciler Camdaki Kız canlı izle linkinden Camdaki Kız 69.bölüm canlı izle. Camdaki Kız 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

PENCEREDEKİ KIZ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Camdaki Kız her Perşembe 20:00’de Kanal D’de yayınlanıyor.

PENCEREDEKİ KIZ 70. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bugünkü yeni bölümün ardından 70. bölüm fragmanının Youtube üzerinden yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Camdaki Kız 68. Bölüm yayınlandı! İzle şimdi! Camdaki Kız 2 Mart Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümde neler yaşandı? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitesinde Kanal D’de! Camdaki Kız 68. bölümün ardından 69. bölüm tanıtımı yeni bölümden sonra mı yayınlandı? Camdaki Kız 68. bölüm full izle! Camdaki Kız’ın son bölümünde Nalan, Sedat’a boşanma davası açıyor.

Sedat’ın peşinde olan Nalan, şimdi Köroğlu Ailesi ile tüm bağını koparmak istemektedir. Sedat ise başına geleceklerden habersiz son derece rahattır. Nalan, gördüğü gerçeklerin ardından Sedat’ı tamamen silmek için harekete geçecektir. Rafet, Metin’den ve Nalan’a gelen mektuplardan şüphelenmeye başlar. Rafet, Metin’i yanına çağırır. Metin, Nalan’ın babası olduğunu Rafet’e itiraf edecek mi? Sedat, asistanıyla otel odasındayken, Levent ve Muzo, Selen’i sıkıştırır. Nalan da bir kez daha aldatıldığına tanık olur. Sedat’ın ihanet kaosu Köroğlu Konağı’nda büyür. Gülcihan durumu öğrenince üzülür. Tüm aile bu ihaneti öğrenince Rafet’in gelişi büyük bir paniğe neden olur. Rafet, Sedat’ın ihanetini öğrenecek mi?

Sedat’tan boşanma kararı alan Nalan, Köroğlu Ailesi’ne veda eder. Nalan için yeni bir başlangıç ​​zamanı olurken Köroğlu Ailesi için hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir dönemin başlangıcı olacaktır. Sedat’a boşanma davası açtığını anlatan Nalan, Köroğlu Ailesi’nin kendisi için ne kadar önemli olduğu konusunda duygusal bir sohbete girer. Sedat, Nalan’ın boşanma kararını kabul etmez ve Nalan’la yeniden barışacağına yürekten inanır. Başta Muzo olmak üzere Sedat’ı ikna etmeye çalışan herkes, Nalan’ın boşanma kararıyla büyük hayal kırıklığına uğrar. Ancak Sedat, Nalan’ın kendisini affetmesi için her yolu dener ve hatta Nalan’ın ayaklarına kapanır. Ancak Nalan kararından geri adım atmaz ve Sedat’tan boşanır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Camdaki Kız 69. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sedat intihar mı ediyor?

Nalan’ın kendisinden boşanmasına dayanamayan Sedat zor günler geçirmektedir. Başta babası olmak üzere ailesiyle baş edemeyen Sedat intiharın eşiğine gelir. Sedat’tan ayrıldığı için mutlu olan Nalan, soluğu Hayri’nin yanında alır. Muzo, Nalan’ı Hayri konusunda son kez uyarır.

CAMDAKİ KIZLAR KİM?

Burcu Biricik : Nalan İpekoğlu Köroğlu

Feyyaz Şerifoğlu : Sedat Köroğlu

Enis Arıkan : Muzaffer Köroğlu (Muzo)

Selma Ergeç : Selen Köroğlu

Nur Sürer: Feride İpekoğlu

Şerif Erol : Adil İpekoğlu

Devrim Yakut: Gülcihan Köroğlu

Tamer Levent : Rafet Köroğlu

Hande Ataizi: Cana Yalçın

Tuğrul Tülek : Levent

PENCEREDEKİ KIZ NEDİR?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu