Haber

Gözler 3 Aralık’ta! Kemal Kılıçdaroğlu: ‘Ey Dünya! Gözlerimize Bak! Seninle Rekabet Etmeye Geliyoruz’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık tarihinde yapılması planlanan ‘İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantı için sosyal medya hesabından bir video yayınladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu videoda ”Ey dünya! Gözlerimize bak! Seninle rekabet etmeye geliyoruz” dedi. Toplantıda CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo’nun da konuşma yapacağı öğrenildi.

‘İkinci Yüzyıla Çağrı’

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “3 Aralık’ı bekleyin” sözleriyle duyurduğu “İkinci Yüzyıla Çağrı” başlıklı toplantı 3 Aralık’ta İstanbul Lütfü Kırdar Milletlerarası Kongre ve Stant Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

CHP’nin düzenlediği toplantıda Faik Öztrak, Parti Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, ABD’li müellif, iktisat ve toplum kuramcısı, aktivist, danışman Jeremy Rifkin, Prof. Daron Acemoğlu, Bilkent Üniversitesi İktisat Kısmı öğretim üyesi Prof. Refet Gürkaynak, Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi ve eski TCMB Başekonomisti Hakan Kara ve CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo konuşma yapacak.

‘Seninle rekabet etmeye geliyoruz’

CHP başkanı Kılıçdaroğlu, ‘3 Aralık’ notuyla toplumsal medya hesabından toplantıya ait bir görüntü paylaştı. Görüntüde ‘Ey dünya! Gözlerimize bak! İyice bak! Seninle rekabet etmeye geliyoruz’ tabirleri kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu