Haber

GÜNGÖREN’de Müzisyen Tartışmasında Ölüm

GÜNGÖREN’de müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile nişanlısıyla restorana giden iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin saldırısına uğrayan Aytekin’i nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’ndeki bir restoranda meydana geldi. Müzisyen Umut Emre Aytekin (36), nişanlısı Maria Zeppin ile kahve içmek için bir fast food zincirinin Güngören’deki şubesine gitti. Kafede oturdukları sırada Aytekin ile Ceyhun T. (22) ile Hayrettin Ö. arasında tartışma çıktı. (23) bilinmeyen bir nedenle yan masada oturuyordu. Aytekin, kahve almak için kasaya doğru giderken iki kişinin saldırısına uğradı. Ceyhun T. ve Hayrettin Ö.’nün tekme ve yumruklarının ardından yere düşen Aytekin’i kurtarmak için nişanlısı Zeppin devreye girdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Aytekin, ambulansla Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aytekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Aytekin’in cenazesini Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen annesi, gözyaşlarını tutamadı.

SALDIRGANLAR AYNI ZAMANDA MÜZİSYEN

Müzisyen oldukları öğrenilen Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., Aytekin’in yere düşmesi üzerine olay yerinden ayrıldı. Saldırganların bir süre sonra olay yerine tekrar gelerek yerde yatan Aytekin’i beklediği görüldü.

AYTEKİN’İN KAMERADA SALDIRI OLDUĞU ANLAR

Aytekin’in hayatını kaybettiği olay anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Aytekin ve nişanlısı masada otururken, Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. Aytekin’in kahve almak için kasaya gittiği sırada önce tartıştığı, ardından saldırganların tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar yaşandı. Görüntülerde ayrıca Aytekin’i kurtarmak isteyen nişanlısı Maria Zeppin’in müdahale ettiği ve o sırada saldırganlar tarafından darp edildiği görülüyor. Saldırganların olay yerinden ayrılmasının ardından Zeppin’in Aytekin’in başını kucağına alıp ağladığı anlar da kameralara yansıdı.

“BÜTÜN UMUTLARIMIZ BİTMİŞTİ”

Umut Emre Aytekin’in amcası Mahmut Dilek ise, “Umut Emre Aytekin çok yetenekli bir çocuktu. Askerden yeni dönmüştü, müzisyendi ve Taksim’de yeniden çalışmaya başlamıştı. Tekme ve tokat ne anlama geliyor? Ufacık bir şey mi? Arkadan gelip vurup tekmelemek ne demek? Çocuğumuz bir ailenin çocuğuydu maalesef gitti. Annesi ve ailesi perişan. Ailesi, gelecekleri, her şey mahvolmuş. gitti. bütün umutlarımız gitti. geleceği parlak bir müzisyendi, öyle güzel bir sesi vardı, sıra dışı bir çocuktu. o kadar sevildi ki inanamazsınız. bu çocuğu nasıl öldürürsünüz? Bunu yapanlar da ona müzisyen diyorlar, nasıl bu hale geldin, arkadan gelip vurdun, vurdun, neden yere tekme atıyorsun, bu nasıl insanlık, ne oldu? bize?” söz konusu.

“NİŞANLIYLA EVLENİYORDU, PARA BİRİKTİRİYORDU”

Umut Emre Aytekin’in arkadaşı Eren Tunçer ise, “O bunu hak etmedi, mesleğinde sıradan bir vatandaştı. Kimseyle sorunu olmazdı. Müzisyen olarak geçimini sağlıyordu, tek işi buydu. İşini aşkla yapıyordu. Yıllardır müzik işiyle uğraşıyordu. Askerden yeni dönmüştü. Nişanlısıyla evlenecekti. “Onun için para biriktiriyordu. İşten çıktıktan sonra nişanlısıyla evinin yakınındaki bir kafeye kahve içmeye gitti. Sanırım orada bir tartışma yaşandı. Sanırım kahve almaya gittiği için tartışmayı pek büyütmedi. Kahvesini alırken arkadan gelip yumruk attılar” dedi.

ahirliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu