Haber

Kastamonu’da Mezarlıkta Cinayet: Eşi ve Ailesi Tarafından Öldürülen Vatandaşın Kayınpederi ‘İyilik Yaptım’ Dedi

Kastamonu’daki mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş halde bulunan vatandaşın, eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, eniştesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. kanun ve bir akraba. Diğer zanlılarla birlikte adliyeye sevk edilen kayınpeder, “İyilik yaptım” diye bağırdı.

Olay, 25 Ocak Perşembe günü il merkezi Kırkçeşme İlçesi’ndeki Ahmet Dede Mezarlığı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, mezarlıkta yol üzerinde yatan bir erkek cesediyle karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede yerde yatan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. 32 yaşındaki Tolga Benderlioğlu’nun 15 kurşunla öldürüldüğü, kurşunların başına ve vücudunun birçok yerine isabet ettiği belirlendi.

Şüphelilerin aracından çıkanlar şoke etti

Olayın ardından Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çevredeki güvenlik kameraları ile Şehir Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda cinayeti işlediği düşünülen iki araç tespit edildi. Karabük’te takip edilen araçlar durdurularak, içerideki şüpheliler gözaltına alındı. Aynı zamanda durdurulan araçta olayda kullanılan ruhsatsız silah, 2 şarjör ve 12 adet fişek, ekmek bıçağı ve sustalı bıçak ele geçirildi.

“İyi iş çıkardım”

Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri Karabük’ten Kastamonu’ya getirerek gözaltına aldı. Bir cinayet zanlısı olarak; Gözaltına alınan Tolga Benderlioğlu’nun kayınpederi OD, kayınbiraderi İ.D., kayınvalidesi HD, eşi NB ve aile akrabası C.Ç. sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Tolga Benderlioğlu’nun kayınpederi OD, gazetecilerin “Neden yaptınız?” sorusunu yanıtladı. Adliye girişinde “İyi yaptım” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Tolga Benderlioğlu ile eşi NB’nin önümüzdeki günlerde boşanma davası açacağı ve olayın bu nedenle yaşandığı iddia edildi. – KASTAMONU

musabeyliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu