Haber

realme 11 Pro Serisinde Matteo Menotto’nun güç ve estetik dokunuşu

realme 11 Pro Serisinde Matteo Menotto’nun güç ve estetik dokunuşu

 

realme, 11 Pro Serisini eski Gucci tasarımcısı Matteo Menotto’nun katkılarıyla tasarladı. Sunrise Beige, Oasis Green, Astral Black seçenekleri ve üst düzey tasarımıyla realme 11 Pro Serisi, teknoloji ve lüksün bir arada dokunuşunu vaat ediyor.

 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası, realme 11 Pro Serisini dünyanın en güzel kadınları Mete Gazoz ve Melissa Vargas’ın yer aldığı reklam filmiyle tanıttı. Yılın amiral gemisi olarak konumlanan realme 11 Pro Serisi, yakınlaştırma kapasitesiyle devrim niteliğinde taşınabilir fotoğrafçılık deneyimleri yaşatmanın yanı sıra, realme Design Studio ve Gucci’nin eski tasarımcısının katkılarıyla oluşturulan inanılmaz tasarımıyla kullanıcılarını yepyeni bir deneyime davet ediyor. Matteo Menotto. 11 Pro Serisi, Sunrise Beige, Oasis Green ve Astral Black olmak üzere üç renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

 

Güçlü performans ve şık tasarımın birleşimi: realme 11 Pro Serisi

 

“Sıçramaya cesaret et” fikrini benimseyen realme, lüks markaların üst düzey tasarım ve işçiliğini dünya çapındaki gençlerle buluşturmayı hedefliyor. realme Design Studio ve Gucci’nin eski baskı ve tekstil tasarımcısı Matteo Menotto, realme 11 Pro Serisi için ortaklaşa özel bir tasarım oluşturdu. .

 

Matteo Menotto, çantalar ve diğer tekstil ürünleri için moda baskı tasarımları yaratmasıyla tanınır. Popüler unsurlardan ve sanatsal mirastan esinlenerek, özgün bir bakış açısıyla yaratıcı çalışmalara yeni olanaklar açıyor. Baskı modası ve mobil tasarımın birleşimi “Moda Şehri” Milano’dan ilham alıyor. Milano’nun moda kültürü, temel mizaç ve sanatsal atmosferi, benzersiz bir estetik ve tasarım ilhamının temelini oluşturur. realme 11 Pro serisinin yuvarlak şekilli kamera modülü tasarımı, yükselen güneşi andırıyor, ortadaki sarı çizgi uzaklara uzanan bir yolu simgeliyor, bej vegan deri ise sokağın her iki tarafındaki güneşin rengini mükemmel bir şekilde temsil ediyor Milano’da güneşin doğduğu keyifli anı sunuyor.

 

realme 11 Pro Serisinin arkasındaki özel vegan deri tasarımı, birinci sınıf otomobil iç tasarımlarından türetilen el yapımı 3D dikişler ve 3D dokuma dokuya sahip üst düzey deri çantalardan ve kamera çantalarından türetilmiştir.

 

Farklı tarzlar için üç çarpıcı renk

realme 11 Pro Serisi, genç nesillerin estetik ihtiyaçlarına hitap eden trend tasarımı ve renk seçenekleriyle öne çıkıyor. realme 11 Pro+ 5G üç renk seçeneğiyle sunuluyor: Sunrise Beige, Oasis Green ve Astral Black, realme 11 Pro 5G ise Sunrise Beige ve Astral Black renk seçenekleriyle sunuluyor.

 

realme teknolojiyi estetik tasarımla sunuyor

realme 11 Pro Serisi, moda trendlerine uygun estetik tasarımının yanı sıra amiral gemisi görüntü standardına bağlı kalarak “amiral gemisi görsellerini yayma” yolunda önemli bir adım atıyor. realme 11 Pro+ 5G, 200 MP SuperZoom Kamera ve Otomatik Yakınlaştırma modu, SuperOIS, Ay Modu, Muhteşem Grup Portresi ve daha fazlası gibi bir dizi kamera özelliğiyle birlikte gelir.

 

 

realme hakkında: 

realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarında kendisini farklılaştıran küresel bir tüketici teknolojisi şirketidir. realme, tüketicilere üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen tasarımlara sahip çeşitli akıllı telefonlar ve yaşam tarzı teknoloji cihazlarını uygun fiyatlarla sunuyor.

 

2018 yılında Sky Li tarafından kurulan ve “Sıçramaya Cesaret Et” ruhuyla hareket eden realme, yalnızca beş yıl içinde dünya çapında 30 pazarda en iyi 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline geldi. realme’nin Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 160 milyondan fazla kullanıcısı var.

Marka ve ürünler hakkında daha detaylı bilgiye www.realme.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

savastepe-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu