Haber

Süper Lig’in deneyimli hakemlerinden Mete Kalkavan’dan gelen büyük hatanın ardından sosyal medyadan yorumlar yağdı: Sezonun kanı aktı

Spor Toto Harikalar Ligi’nin 35. haftasında Ümraniyespor, Ankaragücü’nü konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısında yaşananlar gündeme damgasını vurdu.

HEDEF İPTAL

Karşılaşmanın 29. dakikasında Ankaragücü, Andrej Djokanovic ile gol attı ancak gol öncesi hakem Mete Kalkavan düdük çaldı. Mustafa Eser’in topa eliyle dokunduğunu belirterek penaltı noktasını göstererek golü geçersiz saydı.

PENALTIDA İPTAL EDİLMİŞTİR

31. dakikada VAR’dan gelen uyarıyla durumu izleyen Kalkavan, penaltı kararını iptal etti. Düdük golden önce çalındığı için gol geçersiz sayıldı.

ANKARAGÜÇ’TEN YANIT: İŞTEN kovuşturma

Başkent ekibinin sosyal medya hesabında yaşananların ardından ‘Rezalet’ notuyla ‘siyah’ bir görüntü paylaşıldı.

BÜNYAMİN GEZER: İNANILMAZ GOL

TRT Spor yorumcusu Bünyamin Gezer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sezonun belki de en skandal kararı Ümraniye Ankaragücü maçında alındı. Ankaragücü’nün kusursuz golü, hatalı penaltı sonrası VAR müdahalesiyle iptal edildi.”

BİTNEL: NEDEN AKEM

Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, “İptal edilen golde Ankaragücü’nün en büyük hatası Mete Kalkavan düdük çalıyor. Pozisyon penaltı değil gol iptal, sebebi hakem! Sanki oyuncu içeride. tekme atıldığında ofsayt pozisyonu!?”

BARIŞ YURDÜŞEN: SATIR SATIR

TRT Spor yorumcusu Barış Yurduseven, Mete Kalkavan için de “Mete Kalkavan, İstanbul’da Ankaragücü’nü sıra sıra yıkıyor. Ankaragücü’nün golünü ve penaltısını kaptığı gibi! Bir kulübün kaderi bu kadar alenen oynanmaz. kulüp bu formda alenen küme düşürülmeye çalışılmaz! Yazık, günah!” o paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu