Haber

TFF’den cezalara enflasyon düzeltmesi! Kulüpler şimdi yandı

Yeni dönem öncesi Türkiye Futbol Federasyonu, Futbol Disiplin Talimatı’nda enflasyon düzeltmesi yaptı. Buna göre para cezaları yüzde 20, yüzde 50 ve yüzde 100 oranında artırıldı.

YASA DIŞI KATILIM CEZASINA YÜZDE 20 ARTIRILDI

Akşam’da yer alan habere göre, “Hukuka aykırı seyirci kabul etme ve merdiven boşluklarını boş bırakma” suçundan verilecek para cezası yüzde 20 artırıldı.

İDEOLOJİK PROPAGANDA CEZASINA ARTIŞ

Yüzde 50 artan unsurlar: “Oyuncu değişikliği ve ek cezalar, hakem soyunma odası ve koridorlarının güvenliği, takım halinde sportmenlik dışı davranışlar, hakemlere ve görevlilere toplu müdahale, ayrımcılık-ideolojik propaganda, saldırı, kavga ve haksız kullanım.” belgelerin sahtecilik ve aldatma, ceza ve ceza.” tedbire uymamak, ulusal yarışma ve yayınlara katılmamak. oldu.

Hakemler hakkında açıklama yapanlar yandı

Yüzde 100 artan cezalarda en dikkat çekici kısım hakemlerle ilgili. Hakem ve diğer maç görevlileri hakkında yapılan açıklamaların cezası yüzde 100 artırıldı. Kişilik hakları akını, hakaretler, tehditler ve tükürmeler, korkunç ve şeytani tezahüratlar da bu oranda arttı. Cezalar artık yeni Disiplin Talimatına göre uygulanacaktır.

tuzluca-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu