Haber

Vali Şıldak şehit ve gazileri unutmadı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyyübiye ilçesindeki Harran Kapı Mezarlığı’ndaki şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve dua etti. Şehit yakınları ve gazilerle de bir araya gelen Vali Şıldak, “Size şükran ve saygımız sonsuzdur. Tüm kurumlarımız, devletimizin tüm kapıları sizlere her zaman açıktır.”

Şehit ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Bekir Kılcı ve İl Müftüsü Ramazan Tolan ile birlikte Harran Kapı Mezarlığı’ndaki şehit kabirlerini ziyaret eden Vali Şıldak, şehit yakınlarıyla da ilgilendi. Vali Şıldak, şehit yakınlarının talebi üzerine mezarlıktaki mezarların bakım ve onarım çalışmalarının en kısa sürede yapılması yönünde talimat verdi. Daha sonra Türk Muharip Gaziler Derneği Şanlıurfa Şubesi’ne giden Vali Şıldak, Dernek Lideri Hasan Aslan ve Kıbrıs gazileri tarafından karşılandı. Şehitler gibi gazilerin de yüreklerinde olduğunu belirten Vali Şıldak, gazileri dernekte tanımaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Şehit Aileleri Derneği ziyaretinde Önder Mehmet Yavuz ile şehit yakınları ve gaziler tarafından karşılanan Vali Şıldak, şehitlere şükran duygularını dile getirdi. Dernek bünyesindeki şehitlik panosunda da inceleme yapan Vali Şıldak, şehit yakınlarının her zaman yanlarında olacağını söyledi. Son olarak Şehit ve Gazi Yakınları Derneği’ni ziyaretinde dernek üyeleriyle tek tek görüşen Vali Şıldak, “Sizler bu işe gönül vermiş insanların ya yakınlarısınız ya da gazilerisiniz. Bu vatanın vatan olarak korunmasına, topraklarımızın korunmasına, Cumhuriyetimizin devamına başınızı ve kanınızı akıtın.saygımız sonsuzdur.Bütün kurumlarımız ve devletimizin tüm kapıları her zaman açıktır. Bu vesileyle gazilerimizi ve aramızdan ayrılan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”

Vali Şıldak, dernek ziyaretleri sırasında gurur defterlerini imzaladı ve dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. – ŞANLIURFA

haberderbent.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu