Haber

Kulis: 60’a yakın belediye başkanı Kılıçdaroğlu’na ‘değişim’ diyecek

Seçim sonuçlarını eleştiren 60’a yakın belediye başkanı yarın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile parti içindeki değişim sürecini görüşmek üzere bir araya gelecek. “Biz değişimden yanayız ama bu acımamalı” diyen liderler, “Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, değişimin onu üzmeden olması gerektiğini düşünüyoruz” görüşündeler.

Cumhuriyet’ten Sarp Sağkal’ın haberine göre, toplantıda neler söyleyecekleri ve İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’nu destekleyip desteklemedikleri hakkında konuşan liderler, “Cumhurbaşkanlarının her biri farklı düşünüyor. O yüzden kimse ‘İmamoğlu’nu destekliyoruz’ ya da ‘Biz desteklemiyoruz’ demiyor. İstanbul’u kaybetmemenin önemini de biliyoruz. Partinin delege yapısı da ortadadır. Biz değişimden yanayız ama bu değişim sancılı olmamalı. Başkanımızı seviyoruz, üzmeden, acıtmadan değişim olması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

Partililer, “İmamoğlu’nu destekliyor musunuz?” sorusuna, “Tabii ki başkanımız bizim için değerlidir. Seçimde genel başkanla yarışacak kadar çok çalıştı. Sözü de dinlenmeli. Ama burada mesele isimler değil.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu